mirchozo, това http://bild.quantitec.com/FSW_3 дали ще може да се монтира на обикновен фар на 147 и ако да лесна ли е процедурата, като гледам си направил нещо подобно с твоите. Не знам само лупите дали са същите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фарове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеКолега станало е много добре! Като гледах снимките ми хрумна идеята, че и един пръстен с мощни LED около "лупите" ще прикрие механизма отзад а и може да се използва като DayLight! Е малко ще прилича на БМВ, но...Да не бъдем чак толкова големи сектанти
Колега Зомбириан, може и да стане, но няма как да разбереш преди да видиш.Иначе монтажа си е пипкава работа, на мен ми отне няколко дни, като преди това заяносах един рефлектор.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 17:54.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Честно да ви кажа и аз се замислям за подобно нещо...особено след като гледах това:
http://www.youtube.com/watch?v=imIig...eature=relatedAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Аз също си мислех нещо подобно, но като не знам какъв боклук ще дойде, я свети, я не... Имаше някакви комплекти, лупи + кенон крушки + баласти за около 300лв, по-добре потърси нещо в Бг, виж го как свети и тогава прави каквото си намислил.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Дам верно има какви ли не боклуци за съжаление,та да се върна по темата-фаровете на колегата са станали 6,ако си сложу нужните капаци ще станат същунски като истински,ъп от мен.
п.п. не знам колко са истински но ми бяха попаднали лупи и капаци на Валео за 70лб. сега като гледам тези фарове ме хваща яда.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от pepo_1 Покажи съобщениеИскам само да питам лупите свързани ли са с машинките за регулиране и могат ли да се донаместват или както ги направиш веднъж така оставатпоздравления за успешния проект
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Аз сложих такива китайски лупи на БМВ-то преди около година за около 300лв. с ксенона.Има за всякакъв цокъл,Н1,Н7 и т.н.Честно казано,светят една идея по-слабо от това което очаквах...И все пак отлична алтернатива на ГТА фарове,които са в пъти по-скъпи.
П.П
Поздравления на mirchozo!Поиграл си си,ама кеф цена нямаMercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеВсичко си е като оригиналното, на практика лупите се държат за стария рефлектор който се мести от ел машинките.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеТ.е. си отделил лупите от рефлектора на 145-цата и си ги закрепил на твоите рефлектори? Така ли е, или не съм разбрал правилно?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Сори за спама, но имам един много тъп въпрос, на който не мога да намеря отговора никъде. Някой ще помогне ли?
Интересува ме какъв е размерът на крушките на късите, дългите и халогените на 156.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеСори за спама, но имам един много тъп въпрос, на който не мога да намеря отговора никъде. Някой ще помогне ли?
Интересува ме какъв е размерът на крушките на късите, дългите и халогените на 156.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЕто, колегаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеУффф що не потърсите в темите. сваля се халогена и се бърка през отвора за да се стигне до долните гайки. Аз поне предпочитам да отвия 2х2=4 болта пред това да разкача цялата броня която е хваната сигурно на 20 места( ако имаш и кора под двигателя)Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment